Bingot

Kaikki parhaat bingot ovat netissä suomenkielisiä. Pelaamisen aloittaminen ei vaadi muuta kuin bingosivulle rekisteröitymisen ja pelaamisen aloittamisen.

Tässä hyvät ja luotettavat suomenkieliset nettibingot. Näillä sivuilla voit kokeilla kaikkia eri pelejä ilmaiseksi.

bingohalliominaisuudetarvostelutähdetbonuspelaa
mariabingo
  • Suosituin suomenkielinen
  • Netin paras bingo
lue arvostelu25 €Pelaa
unibet
  • Hyvä bingo
  • Paljon hedelmäpelejä
  • Kaikki muutkin rahapelit
lue arvostelu200 € 10 ilmaiskierrostaPelaa
betsson
  • Suomalaisten suosikkisaitti
  • Hyvä bingo
  • Kaikki muutkin rahapelit
lue arvostelu200 € 600 kierrostaPelaa

Netin bingopelit

Netin bingopelit ovat samanlaisia kuin oikean elämän bingotkin. Tarkoitus on siis saada omalle bingokortille osumaan numerot, jotka muodostavat voittokuvion – yleensä katkeamattoman suoran osumia bingokortin reunasta reunaan.

Netissä on usein erilaisia lisäpelejä meno maustamassa. Bingopelin päävoitto voi esimerkiksi riippua siitä, miten nopasti bingon saa aikaan: jos bingon saa muodostettua tietyllä pallomäärällä tai alle, voittaa kasvavan jättipotin.

Kasvavaan jättipottiin menee osa kaikista bingokortteihin käytetyistä rahoista, joten jos pottia ei hetkeen voiteta, se voi kasvaa hyvinkin suureksi. Suurimmillaan netin bingopotit ovat reilut 100 000 euroa.

Nettibingot

Nettibingot ovat suomenkielisiä ja luotettavia pelisivuja. Nettibingoissa pelataan pelkän bingon lisäksi myös hedelmäpelejä ja arpoja.

Nettibingoissa pelata voi joko omassa rauhassa tai jutustellen yhdessä muiden pelaajien kanssa. Osa haluaa pelata rauhassa, osa chattailee muiden kanssa – valita voi vapaasti sen mukaan, miltä sattuu tuntumaan.

Nettibingoissa kaikkia pelejä voi kokeilla ilmaiseksi. Pelirahaa ei tarvitse tallettaa ennen kuin on itse todennut, että pelit ovat oman maun mukaiset.

Netin edullisin rahapeli

Bingoa halvempaa rahapeliä ei netissä voi pelata. Yhden bingokortin hinnat alkavat 0,05 eurosta, millä voi voittaa useiden tuhansien eurojen voitot, jos onni oikein potkaisee. Kalleimmillaankin bingokortit maksavat 0,60 euroa.

Halvoista hinnoista johtuen pelaajat useimmiten pelaavat monta korttia kerralla. Esimerkiksi 10 0,05 kortin pelaaminen yhteen bingoarvontaan maksaa vasta 0,5€.